Bemanningsjobb för sjuksköterska i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterska sökes för att stärka vårdteamet på denna öron-näsa-hals-klinik. Kliniken ansvarar för vård av patienter med öron-, näs- och halssjukdomar, hörsel samt tal- och röstrubbningar inom såväl öppen som sluten vård. Både akuta och planerade kirurgiska ingrepp förekommer.

I rollen som sjuksköterska ingår sedvanliga arbetsuppgifter på ÖNH-klinik.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av ÖNH, kirugi, onkologi, akutsjukvård samt pre- och postoperativ vård. Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jtvqåkbql ÆYI-nbaosgxy
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jipjåxroo Fdnbåcoxv
Region/kommun
Östergötland/Vwsoåucta
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka