Sjuksköterska sökes till tjänst i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterska sökes för att stärka vårdteamet på denna öron-näsa-hals-klinik. Kliniken ansvarar för vård av patienter med öron-, näs- och halssjukdomar, hörsel samt tal- och röstrubbningar inom såväl öppen som sluten vård. Både akuta och planerade kirurgiska ingrepp förekommer.

I rollen som sjuksköterska ingår sedvanliga arbetsuppgifter på ÖNH-klinik.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av ÖNH, kirugi, onkologi, akutsjukvård samt pre- och postoperativ vård. Erfarenhet av telefonrådgivning är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tiwdådqqd ÆGL-nhryquvx
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jldmærjat Vincåctng
Region/kommun
Östergötland/Iituåknfh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka