Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

Uppdraget omfattar arbete på medicinsk klinik med inriktning neurologi och endokrinologi. Avdelningen bedriver både akut strokevård och rehabilitering för stroke.

Du kan förvänta dig omväxlande arbetsuppgifter såsom omvårdnad, provtagning, administrering av läkemedel samt ett nära samarbete med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterska.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sxyxjvdfpagkeebgk, Qnpxdohwllmbmrw
Tidsperiod
4-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cofib Åc. fb RODNPÆQTWP
Region/kommun
Östergötland/Mopmcåbfvv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka