Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Denna avdelning vill utöka sitt team med en sjuksköterska. Här bedrivs slutenvård med inriktning lungsjukdomar, infektion, mag- och tarmsjukdomar samt hormonsjukdomar såsom diabetes.

Som sjuksköterska på avdelningen blir du en viktig del i vårdteamet. Du leder omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, rondar med läkare och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av denna typ av arbete.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nptijc yqnupbsk, QVYH + cjæaacplwate Igh if
Tidsperiod
48-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jypmvl Yykdmqin Lfkkobkwgqxjkw bb edc bc Dnynul
Region/kommun
Östergötland/Unqpdd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka