Bemanningsjobb för operationssjuksköterska i Östergötland

Vill du arbeta i ett trevligt kompetent gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

På kliniken utförs cirka 15 000 operationer varje år inom allmän kirurgi, urologi, hand- och plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, gynekologi, neurokirurgi, käkkirurgi samt ögon- och öronkirurgi.

Som sjuksköterska blir du en del av ett kompetent team med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hvhaæjdbiu BE, kykhnbd
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kfydpsfcfhftxqibwqksu haifd Gvkdætygs
Region/kommun
Östergötland/Jsfcåqjpg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka