Agila söker operationssjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Vill du arbeta i ett trevligt kompetent gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

På kliniken utförs cirka 15 000 operationer varje år inom allmän kirurgi, urologi, hand- och plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, gynekologi, neurokirurgi, käkkirurgi samt ögon- och öronkirurgi.

Som sjuksköterska blir du en del av ett kompetent team med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Östergötland?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vrciåswosn GN, pqngixs
Tidsperiod
15-18, 23-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iufqfbymgampswcifsyrb ccefe Wvwnåjwcu
Region/kommun
Östergötland/Ywfhådtix
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka