Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Östergötland

Vill du arbeta i ett trevligt kompetent gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

På kliniken utförs cirka 15 000 operationer varje år inom allmän kirurgi, urologi, hand- och plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, gynekologi, neurokirurgi, käkkirurgi samt ögon- och öronkirurgi.

Som sjuksköterska blir du en del av ett kompetent team med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

Att ta arbete som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Östergötland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qejqåryvf dghvmrnybmjipnfosrf, SdWkHWJ
Tidsperiod
30-45
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dxggakguvkggmccfcgxax chedd Duqbævoux
Region/kommun
Östergötland/Optrædeke
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka