Psykiatrisjuksköterska sökes till uppdrag i Östergötland

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Enhetens uppdrag är att göra akuta psykiatriska bedömningar. Här finns jourmottagning och ett mobilt team, enheten disponerar även tre observationsplatser. Jourmottagningen är öppen dygnet runt. Bedömningar, råd och stöd sker på mottagningen eller via telefon.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av psykiatrisk vård.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som psykiatrisjuksköterska via Agila

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xdksgdnxusca yjlnflsi Uanhnftnrxc Skttsægbhi
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kkeqndwglhey ogpwarec Wgknobkhnei bfibi Ueabtåjexp
Region/kommun
Östergötland/Yuqtfåevlw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka