Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Östergötland

Är du är passionerad att göra skillnad inom psykiatrisk vård och beroenderehabilitering samt vill ingå i ett engagerat och kompetent team? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna verksamhet.

Vi erbjuder en unik arbetsmiljö inom specialistpsykiatrisk diagnostik, specialiserad beroendevård och rehabilitering för vuxna.

Tillsammans arbetar vi för att erbjuda högkvalitativ utredning, behandling och stöd, och vi samarbetar nära med vårdcentraler, övrig närsjukvård och vårdgrannar för att säkerställa en helhetsorienterad vård.

Vi letar efter dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och som vill bidra med din kompetens och engagemang till vårt team.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Östergötland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vfftytdrnvup kvymukvg JLCE Kldsnåvwkj,
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nnidy Åyæmto cdcgc Igvhfæirpx
Region/kommun
Östergötland/Bogxbæjinf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka