Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Information om uppdraget/avdelningen

Denna avdelning är en slutenvårdavdelning för barnpsykiatri. Enheten har 6 platser och tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år. Enheten är en akutverksamhet men har också vissa planerade inläggningar för exempelvis utredning. Som sjuksköterska på avdelningen är du omvårdnadsansvarig. Du handhar läkemedel, provtagning och sond och du har ledningsansvar för omvårdnadsgruppen. Du håller i ronder, rapporter och delegerar arbetsuppgifter. I övrigt deltar du i omvårdnadsarbete.

Sjuksköterskejobb hos Agila psykiatrisjuksköterska

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dfgeåesiq edmjhei, Hjwe- mvm ahpmkcdgjydhrbymukj lswsesoq Hwb (Yaai)
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nwafdhpne Ieai MAE Fwjvæsbid ihbig Hgkoæejax
Region/kommun
Östergötland/Grbværtgw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka