Bemanningstjänst för psykiatrisjuksköterska i Östergötland

Letar du efter ett utmanande och utvecklande uppdrag? Enheten är i behov av en till medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Här ingår du i en kunnig och engagerad grupp som arbetar tillsammans för att tillhandahålla högkvalitativ vård till alla patienter.

Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

De mobila omvårdnadsteamen är vuxenpsykiatrins akutresurs och bedriver psykiatrisk hemsjukvård som alternativ till traditionell slutenvård.

Verksamheten bedrivs under hela dygnet. Akutinsatserna sker huvudsakligen efter telefonsamtal i form av hembesök med stödjande samtal till patienter och anhöriga.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Khoikldauacm udjhuimy Qmeujv, Ypugrd Undåxtpqasyhfqit
Tidsperiod
29-31
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqlkrhmpucmk gjecolto Sqphhx, Pfflxp Mruåtwjvalcbslxu eedhb Wcfgsr
Region/kommun
Östergötland/Oyxsrd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka