Psykiatrisjuksköterska sökes till jobb i Östergötland

Letar du efter ett utmanande och utvecklande uppdrag? Enheten är i behov av en till medarbetare för att stärka upp verksamheten.

Här ingår du i en kunnig och engagerad grupp som arbetar tillsammans för att tillhandahålla högkvalitativ vård till alla patienter.

Patientgruppen består av personer med behov av psykiatrisk specialistvård ex psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar, ångesttillstånd m.m.

De mobila omvårdnadsteamen är vuxenpsykiatrins akutresurs och bedriver psykiatrisk hemsjukvård som alternativ till traditionell slutenvård.

Verksamheten bedrivs under hela dygnet. Akutinsatserna sker huvudsakligen efter telefonsamtal i form av hembesök med stödjande samtal till patienter och anhöriga.

Att ta arbete som psykiatrisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som psykiatrisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskearbete i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktdmdiywxevx qkejmsdg Alwywi, Avmlft Vccætmboqavhmofp
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hiidqgaerqfd kialhcbj Mjtqdn, Wfngpf Dedåtcfvfnnotfok cha he Xokweh
Region/kommun
Östergötland/Qnvobw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka