Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten vårdar psykiskt störda lagöverträdare, frihetsberövade personer från häkten, arrester, migrationsförvar och anstalter som är i behov av psykiatriska insatser. Även patienter från psykiatrin med särskilda behov av säkerhet och/eller struktur även vårdas här.

Kliniken bedriver allt från sluten vård med hög säkerhetsklass, till öppen eftervård. Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga uppgifter inom angivet kompetensområde.

Att ta uppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Östergötland?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nlutquts, Såpocemqirdmaqkst qrbcvpoasmitlc
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yæsbdxamwfqwmmgvn xtyhcnmqekgiif CKD bgage Ivsygvfk
Region/kommun
Östergötland/Niyppguf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka