Bemanningstjänst för psykiatrisjuksköterska i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna avdelning söker nu efter fler medarbetare.

Här kommer du möta patienter som söker vård för olika psykiska sjukdomar. Här erbjuds vuxna specialistpsykiatrisk diagnostik, specialiserad beroendevård och rehabilitering.

I dina arbetsuppgifter kommer det ingår att hantera utredningar för patienterna, behandling och stöd i nära samarbete med andra kollegor med olika typer av kompetenser och andra enheter.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjukskötersketjänst i Östergötland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mdgbwtsucjlagllrc, Fyhtfsqmofbhngrqg hottykpj Ygf (af)
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bksianlfsksr maydfawt, Xtjcfagruriwhjhty, fhiai Vcfeyæhuqq
Region/kommun
Östergötland/Oaogvåuevc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka