Ortopedi sökes till tjänst i Östersund

Vill du arbeta i ett härligt gäng där kvalitativ vård står i centrum? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Denna enhet är i behov av fler sjuksköterskor. Här bedrivs såväl akut som planerad operationsverksamhet inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals. Du får ett omväxlande arbete och blir en del av en väl fungerande arbetsgrupp. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på anestesiklinik.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som ortopedi via Agila

Som ortopedi hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Östersund en spännande plats för sjuksköterskejobb

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åtrywogxk hkgjgcm Qqiqxjpgjpykdåeb
Tidsperiod
40-48
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Kirurgi eller Ortopedi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ælkvjtawdv yddivub gebef Æplunlqld
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka