Vi söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Östersund

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna operationsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Söker du ett nytt uppdrag? Denna operationsverksamhet söker nu fler sjuksköterskor. Här arbetar ett kompetent och engagerat team som tillsammans erbjuder bästa möjliga vård.

Enheten bedriver såväl akut som planerad och utför ca 8000 operation varje år. Som sjuksköterska möter du patienter inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och ÖNH. Arbetsuppgifter är sedvanliga som sjuksköterska på operationsavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta sjukskötersketjänst som anestesisjuksköterska via Agila

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjukskötersketjänst i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æfcibeypcm fmswgqk ncnvrhhbnqpsherv
Tidsperiod
23-50
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ækmivwnxsm miufiur Ætxfkdyxm
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka