Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Östersund

Vi söker dig som legitimerad barnsjuksköterska alt. sjuksköterska med erfarenhet att arbeta på barnavd. (medicin, ortoped, kirurgi samt öron). Uppdraget innebär arbete med barn emellan 0-18 år som vårdas på de 12 vårdplatser som fördelas på 2-3 sjuksköterskor, (natt fördelas på 2 sjuksköterskor).

Uppdraget gäller för en längre period så här har du möjlighet att planera tid arbetstid för en längre period framöver. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Att ta arbete som barnsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskearbete i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ågbtrrwgbn wtbuwos, Xgcx- jvs qfgqawyamavbpupq
Tidsperiod
27-34
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Obrqoqnxn ii gffhh Æevqiimsp
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka