Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Östersund

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på detta sjukhus som vårdar, behandlar och utreder patienter som befinner sig på avdelningen.

Som barnsjuksköterska inom verksamheten utformar du, tillsammans med vårdnadshavare och dina kollegor, vården utifrån varje barns specifika tillstånd och behov. Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor.

De söker dig, sjuksköterska samt barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet från Neonatalvård som självständigt arbetande barnsjuksköterska.

Att ta tjänst som barnsjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barnsjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åesuctsmne corqbur, Jcmuxulkmwxwyggvlhx
Tidsperiod
30-44
Efterfrågad kompetens
Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eqdievddw dh caeii Åqcfsqvgn
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka