Bemanningstjänst för distriktssjuksköterska i Östersund

Tycker du om att arbeta självständigt och planera din egen arbetsdag? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska inom hemtjänsten i denna kommun.

Här möter du främst äldre personer med varierande sjukdomar och besvär. Du gör medicinska bedömningar, administrerar läkemedel, lägger om sår, har kontakt med anhöriga och mer. Uppdraget passar dig som är trygg i din yrkesroll och van att fatta egna beslut.

De söker en sjuksköterska alternativt distriktssköterska.

Körkort krävs och det är meriterande med erfarenhet från geriatrik.

Att ta sjuksköterskearbete som distriktssjuksköterska via Agila

Som distriktssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskearbete i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åvrwkbposc dlyvwx - GPD
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cænjwvåhrv cf haf fc Åajtrjbhx
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka