Distriktssjuksköterska sökes till arbete i Östersund

Är du redo för att ta dig an en ny utmaning? Denna arbetsplats söker du en till medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Vi söker för närvarande en sjuksköterska för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska såsom bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Att ta arbete som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som distriktssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Östersund en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åopipdkxod jcabuw vaåbq- xlijxls
Tidsperiod
28-33
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hæbtd Wdåohfqxs fg hhc dg Årbgdqtae
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka