Sjuksköterska sökes till uppdrag i Östersund

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterska sökes till ortopedavdelning som bedriver både akut och elektiv vård. På avdelningen vårdas patienter med olika ortopediska skador som kräver operation.

.

Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet omfattar till stor del pre- och postoperativ vård.

Till detta uppdrag söker vi dig med kunskaper i akut omhändertagande, att kunna hantera medicinteknisk utrustning som infusionspump, EDA, centrala infarter, bladderscan, EKG och att sätta PVK.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ædxkvixvkm qmwanhn Paoarvssj
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åjgadhfucl rglillp bec gi Ægjguymms
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka