Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Östersund

Har du intresse för neurologi och vill utvecklas inom din yrkesprofession? Då är det här uppdraget för dig!

På avdelningen vårdas framförallt patienter med akut stroke, akut och planerad neurologi samt hjärntumörer. Som sjuksköterska erbjuds du ett varierande arbete i ett omväxlande arbetstempo.

Du har ett personcentrerat förhållningssätt och arbetar tvärprofessionellt för att ge bästa möjliga vård. Beroende på verksamhetens behov kan du få tjänstgöra vid olika enheter inom deras medicinska områden (HIM och HNR). Du kan även komma att ha studenter i auskultation.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östersund en spännande plats för sjuksköterskejobb

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æidnseoqsu brldmak Iimutm
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åcromlfuth qjlxqvb bce cc ÆXLAMQVGC
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka