Bemanningsarbete för sjuksköterska i Östersund

Sjuksköterskor sökes till akutvårdsavdelningar med inriktning medicin.

Du kommer att träffa patienter i alla åldrar med olika internmedicinska sjukdomstillstånd.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning som läkemedelshantering, blodtransfusioner, centrala infarter, omvårdnad och mer.

Beroende på verksamhetens behov kan det även bli aktuellt att tjänstgöra vid olika enheter inom område HIM och Hjärta-Neuro-Rehab.

Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på en medicinsk akutvårdsavdelning med vana att hantera invärtesmedicinska patienter. Även erfarenhet av hematologi och/eller endokrinologi är meriterande.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åphrwrmpuo jgsyard, Gis-Bmrouyqno-Gcyxbgn
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åmkelymgwd caepttn hfa ig Æyfusairl
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka