Bemanningstjänst för sjuksköterska i Östersund

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas både som person och i din yrkesroll då ska du söka detta uppdrag.

Här vårdas patienter med akuta sjukdomstillstånd och de som råkat ut för allvarligare olycksfall.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning; läkemedelshantering, hantering av centrala infarter, KAD och drän, trachvård och mer.

Uppdraget kräver även att du har generella kunskaper kring arbete med kirurgisk akutvård som sjuksköterska.

För dig med minst två års erfarenhet av arbete på kirurgisk akutvårdsavdelning väntar en spännande roll och ett kompetent team av trevliga kollegor.

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækcvcatxxr uwekwad, Lmjojdk Rmq (c)
Tidsperiod
36-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åoohiptofu frtyilt fhfcd Æblvqipfu
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka