Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag? Denna arbetsgivare söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterska sökes som både driver akut och elektiv vård. På avdelningen vårdas patienter med olika ortopediska skador som kräver operation.

Uppdraget erbjuder varierande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet omfattar till stor del pre- och postoperativ vård.

Till detta uppdrag söker vi dig med kunskaper i akut omhändertagande, att kunna hantera medicinteknisk utrustning som infusionspump, EDA, centrala infarter, bladderscan, EKG och att sätta PVK.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æntjfbrwhi vgehaph, Ritgrpvapjacuadbn
Tidsperiod
34-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ærdwlfkick vjsblfl hahid Ådnmrjjor
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka