Bemanningstjänst för sjuksköterska i Östersund

Denna mottagning söker en sjuksköterska till sitt team. Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb där dina kompetenser verkligen kommer till sin rätt, då är det här rätt uppdrag för dig.

Här möter du patienter med olika internmedicinska sjukdomar som bland annat blodsjukdomar, diabetes och andra hormonsjukdomar.

I arbetsuppgifterna ingår att leda omvårdnadsarbetet, samarbeta med övrig vårdpersonal, hantera läkemedel och utföra sedvanliga omvårdnadsåtgärder.

Erfarenhet från tidigare arbete inom medicin är meriterande.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östersund en spännande plats för sjukskötersketjänst

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æalovohniu uvntqno, Ojrxehuibqbemsqif
Tidsperiod
29-30, 33, 36-40
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rojagltuq hi hecgh Æoucotbcb
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka