Sjuksköterska sökes till uppdrag i Östersund

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas både som person och i din yrkesroll då ska du söka detta uppdrag.

Här vårdas patienter med akuta sjukdomstillstånd och de som råkat ut för allvarligare olycksfall.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning; läkemedelshantering, hantering av centrala infarter, KAD och drän, trachvård och mer.

Uppdraget kräver även att du har generella kunskaper kring arbete med kirurgisk akutvård som sjuksköterska.

För dig med minst två års erfarenhet av arbete på kirurgisk akutvårdsavdelning väntar en spännande roll och ett kompetent team av trevliga kollegor.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskearbete i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æwblamsdpm rayckmj, xixneyopxmvqj
Tidsperiod
23-17 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ækiyfuncoa gekkalu Ækbbdnsav
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka