Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Östersund

Denna mottagning söker en sjuksköterska till sitt team. Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb där dina kompetenser verkligen kommer till sin rätt, då är det här rätt uppdrag för dig.

Här möter du patienter med olika internmedicinska sjukdomar som bland annat blodsjukdomar, diabetes och andra hormonsjukdomar.

I arbetsuppgifterna ingår att leda omvårdnadsarbetet, samarbeta med övrig vårdpersonal, hantera läkemedel och utföra sedvanliga omvårdnadsåtgärder.

Erfarenhet från tidigare arbete inom medicin är meriterande.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åuhmivqjwv gasleev, Tonlncsqiqpajx
Tidsperiod
19-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bndtdswgl bi gii ib Åhuymoeqr
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka