Vi söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna operationsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Söker du ett nytt uppdrag? Denna operationsverksamhet söker nu fler sjuksköterskor. Här arbetar ett kompetent och engagerat team som tillsammans erbjuder bästa möjliga vård.

Enheten bedriver såväl akut som planerad och utför ca 8000 operation varje år. Som sjuksköterska möter du patienter inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och ÖNH. Arbetsuppgifter är sedvanliga som sjuksköterska på operationsavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Arbetet som operationssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Östersund en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æsthqjtmgt lxwvkch auvwtugabdwqqjtb
Tidsperiod
23-25, 28-32, 34-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æypeqgdvgd pyashxl dhbdb Ånkfynuff
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka