Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Östersund

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna operationsavdelning. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Söker du ett nytt uppdrag? Denna operationsverksamhet söker nu fler sjuksköterskor. Här arbetar ett kompetent och engagerat team som tillsammans erbjuder bästa möjliga vård.

Enheten bedriver såväl akut som planerad och utför ca 8000 operation varje år. Som sjuksköterska möter du patienter inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och ÖNH. Arbetsuppgifter är sedvanliga som sjuksköterska på operationsavdelning.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskejobb i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åxikejtodc gktroaw, Tnhqtjushopgyxki
Tidsperiod
35-36, 39, 41-42, 44
Efterfrågad kompetens
Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æbhacygpkp rklxnxc eigci Ågpmakjra
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka