Vi söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Uppdrag på psykiatrisk slutenvårdsavdelning med inriktning psykos och ätstörningar. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

Psykiatrisk omvårdnad, samt kontinuerlig utvärdering av den psykiatriska omvårdnaden, leda & fördela det dagliga arbetet, vårdplanering, intramuskulära injektioner. Informera och föra dialog med patient, anhöriga & vårdgrannar.

Verksamheten söker dig, vidareutbildad sjuksköterska, inom psykiatri med minst två års yrkeserfarenhet.

Sjukskötersketjänst via Agila psykiatrisjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskeuppdrag i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åpktpyknao hbkrqiw, Hkqfvm- qvr Æhbbævojvmqawrr Xwd ik
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åahnhomywq plnbafg aha gf ÅAANKNRQI
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka