Bemanningstjänst för psykiatrisjuksköterska i Östersund

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Uppdrag på psykiatrisk slutenvårdsavdelning med inriktning psykos och ätstörningar. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på psykiatrisk slutenvårdsavdelning.

Psykiatrisk omvårdnad, samt kontinuerlig utvärdering av den psykiatriska omvårdnaden, leda & fördela det dagliga arbetet, vårdplanering, intramuskulära injektioner. Informera och föra dialog med patient, anhöriga & vårdgrannar.

Verksamheten söker dig, vidareutbildad sjuksköterska, inom psykiatri med minst två års yrkeserfarenhet.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka då in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som psykiatrisjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Östersund en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æpbxsqbbjt hcohvfj, Coyhfb- kyh Åxyeæroscqhkqoo Swf bb
Tidsperiod
40-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æmdelaagxi fykbqij ece ih ÅXIBDUQEP
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka