Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Östersund

Vill du ha en stimulerande arbetsplats med mångsidiga patienter och vårdbehov? Då är detta uppdrag något för dig!

Psykiatrisk vårdenhet är i behov av att stärka sitt vårdteam med ytterligare en sjuksköterska. Avdelningen är inriktad mot tillnyktring och avgiftning.

Arbetsuppgifterna inkluderar bl.a. psykiatrisk omvårdnad med kontinuerlig utvärdering, intramuskulära injektioner, provtagning, dokumentation, samt dialog med patient, anhöriga och vårdgrannar.

Verksamheten söker dig som har en vidareutbildning inom psykiatri och tidigare erfarenhet av lagstiftning då cirka hälften av patienterna vårdas inom LPT och LRV.

Låter det här som ett roligt och spännande uppdrag för dig? Ansök redan idag!

Att ta arbete som psykiatrisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskearbete i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æsytxijueb swgrdqn Jnfpwsrycclp ysngbåkqihmm cD
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ætsrlvqobg jqvqjlp hdi gi Æryoqtlgy
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka