Agila söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Till denna avdelning sökes en sjuksköterska med intresse av att arbeta med psykiatrisk vård. Patienterna på avdelningen är över 18 år och lider av varierande psykiatriska tillstånd. Det kan exempelvis handla om psykoser, svåra ångesttillstånd, depressioner och självskadebeteenden.

Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk avdelning. Verksamheten söker dig som har specialistutbildning inom psykiatri.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, psykiatrisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskejobb i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åvhpoqfobq hnadrjl Gtmrrgkqb qmh cd
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æcvjgvsgom rkuixgv cbe ac Æssawpepy
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka