Agila söker röntgensjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Gillar du eget ansvar, är självgående och trivs på en avdelning med varierande arbetsuppgifter?

Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna röntgenavdelning. Avdelningen tar emot patienter i alla olika åldrar, från nyfödda till äldre. Du kommer att arbeta med IR, genomlysning, ultraljud, konventionell röntgen, MR och datortomografi. För dig som vill ta dig an ett roligt och varierande arbete är detta uppdrag perfekt.

De söker dig som vidareutbildad inom röntgen, gärna med tidigare erfarenhet från liknande arbetsplats.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som röntgensjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Östersund

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æbhemyxpvr opamnqb Wæjaitb
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æuvhgddlou mxrcink deabd ÆMMBKJTDL
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka