Ledigt jobb för röntgensjuksköterska i Östersund

Gillar du eget ansvar, är självgående och trivs på en avdelning med varierande arbetsuppgifter?

Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på denna röntgenavdelning. Avdelningen tar emot patienter i alla olika åldrar, från nyfödda till äldre. Du kommer att arbeta med IR, genomlysning, ultraljud, konventionell röntgen, MR och datortomografi. För dig som vill ta dig an ett roligt och varierande arbete är detta uppdrag perfekt.

De söker dig som vidareutbildad inom röntgen, gärna med tidigare erfarenhet från liknande arbetsplats.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som röntgensjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Östersund?

Sveriges mittpunkt! Med sitt centrala läge är det precis vad staden är och Östersund marknadsförs av kommunen och näringslivet som ”Vinterstaden”. Vintersporter har långa anor i staden och Östersund har genom åren anordnat flera världsmästerskap i vintersporter som skidskytte, skidorientering och skridskor samt svenska mästerskap i längdskidåkning och skotercross. När man inte ägnar sig åt vintersport så gillar Östersundsborna att fika. Östersund är en av de cafétätaste städerna i Sverige. Här sägs det också att den första smörgåstårtan i världen ha blivit till på 60-talet.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Östersund
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æxcfrtkage hnxqewr, Bæuavle
Tidsperiod
30-44
Efterfrågad kompetens
Röntgen eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åcglevusng gjqoncd hfgec Åxhndfaky
Region/kommun
Jämtland/Östersund
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka