Ambulanssjuksköterska sökes till jobb i Överkalix

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på Ambulansen. Har du även ett intresse av att hjälpa människor i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska i ambulanssjukvård. Som ambulanssjuksköterska behandlar du svårt sjuka patienter som har drabbats av akuta kroppsliga sjukdomar eller skadat sig i olyckor.

Enheten söker en legitimerad ambulanssjukvårdare med kompetens inom ambulans – samt intensivsjukvård. För att söka detta uppdrag behöver du ha minst 3,5 års erfarenhet.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag via Agila?

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som ambulanssjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskeuppdrag i Överkalix

Genomkorsad av polcirkeln och omsluten av en nationalälv mitt i norra Europas barrskogsbälte ligger Överkalix. Här möts dåtid och nutid och här levererar naturen ett av landets godaste kranvatten som vunnit pris vid flera tillfällen Överkalix har storslagna naturmiljöer som inte attraherar massor av turister utan även filmproduktioner. Från kortfilm till spelfilmer som Järngänget och filmen Jägarna 2. Överkalix sommarmarknad återkommer alltid tredje helgen i juli varje år och har cirka 40.000 besökare varje år. Redan i början av ”marknadsveckan” kan man ta del av olika aktiviteter ute i byarna och i centralorten. Varje år hälls även en höstmarknad, även kallad Mikaelmarknaden.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Överkalix
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pccyaobtxt Håqjqrsmxdyve
Tidsperiod
9-18
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad) eller Ambulans (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Reujaqnt Xjhtirc bgdag Fagså
Region/kommun
Norrbotten/Överkalix
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka