Agila söker ambulanssjuksköterska till uppdrag i Övertorneå

Letar du efter ett utmanande och varierande jobb med möjlighet till personlig utveckling? Brinner du för att hjälpa människor i akuta situationer? Då är detta uppdraget på ambulansen något för dig!

Som ambulanssjuksköterska kommer du att hantera akuta medicinska fall och olycksfall, där du ger vård till svårt sjuka eller skadade patienter.

Sjuksköterskejobb via Agila ambulanssjuksköterska

I rollen som ambulanssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Övertorneå

Längre upp i landet kommer du knappast. Här kan du till och med hoppa över polcirkeln! Övertorneå är en charmig kommun med mycket hjärta och storslagen natur. Torne älv förenar Sverige med Finland och på berget Luppio har du den allra bästa utsikten över det fantastiska landskapet. Det finns saker att njuta av här året runt men det är något speciellt med vintern här uppe. Upplev en traditionell jul i ett arktiskt vinterlandskap med oslagbar längdskidåkning. Har du riktigt tur kan du få uppleva norrsken dansades på polarhimlen. På somrarna är fiske en aktivitet många ägnar sig åt och laxfisket är av världsklass. I Särkijärvi ekopark kan man vandra och runtom i parken finns olika faciliteter som fågeltorn och grillplatser utplacerade.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Övertorneå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uæssdhdjofcpk Åyvyvgbidæ
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Ambulans
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uwcuummktn g cdedb Æmyodfksmå
Region/kommun
Norrbotten/Övertorneå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka