Intensivvårdssjuksköterska sökes till jobb i Agder

Är du redo för en ny utmaning och vill ha ett utvecklande arbete? Då kan du vara den vi söker till denna arbetsplats. Här får du möjligheten att bli en del av ett kompetent och engagerat team som strävar efter att erbjuda högsta möjliga kvalitet inom vård och omsorg.

Denna avdelning på sjukhuset är en del av AIO-avdelningen. Intensiv har 12 bäddar fördelade på enkelrum och flerbäddsrum. Av dessa sängar är 2 luftburna infektionsisolat. Väckningen har 11 bäddar.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Att ta arbete som intensivvårdssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är intensivvårdssjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjuksköterskearbete i Agder?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Teamleader
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hmiailf Tnt, Teikymsq
Tidsperiod
39-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ilaojwaqstww a cfef Uoyrncg
Region/kommun
Agder/Gvrtfbs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka