Ledigt jobb för sjuksköterska i Agder

Är du intresserad av att testa på att arbeta i Norge Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag!

På denna klinik utförs utredningar och bedömningar, planering inför och kontroller efter operation och behandling. Är du intresserad av kirurgi? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Här blir du en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgisk klinik såsom omvårdnadsarbete, läkemedelshantering och teamarbete.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Agder?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amanda Fröling
Amanda Fröling / Konsultchef
Agder
Faktaruta
Uppdragsgivare
Svikowdifua bla, Lgqycje
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ktrvamk Enylqne aie c ibig BEOAVNEVTJP
Region/kommun
Agder/Vvifftsnnby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka