Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Alingsås

Att ta sjuksköterskearbete som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som intensivvårdssjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Alingsås

Alingsås kommun bildades vid kommunreformen 1971 genom ombildning av stadskommunen Alingsås stad och är bland annat känd för alla sina kaféer. I anslutning till staden finns både bra fiskevatten och badsjöar. På sommaren anordnas den årliga Potatisfestivalen som lockar mycket turister samt lokalbefolkning. Varje höst anordnas "Lights in Alingsås", ett evenemang där kommunen tillsammans med de kommunala bolagen och Sparbanken Alingsås bjuder in ljusdesigners från hela världen för att tillsammans med studenter ljussätta offentliga miljöer i staden. Lights in Alingsås lockar cirka 50 000 besökare och har fått ett internationellt rykte bland ljusdesigners.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Alingsås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ymyhkxæa cbyqxrek, Iaighdxmgæhrfhdunmysxg
Tidsperiod
29-33
Efterfrågad kompetens
Intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wårdo Eeieoxewb ef chifc Pnfkdmæl
Region/kommun
Västra Götaland/Alingsås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka