Ledigt jobb för sjuksköterska i Arjeplog

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats. Denna verksamhet är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Uppdraget innebär sedvanligt arbete på mottagningen med både akuta och planerade besök vid glesbygdshälsocentral, omfattar alla slags sjukdomar och olycksfall.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av arbete inom akutsjukvård.

Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskearbete i Arjeplog

Sveriges till ytan 4:e största kommun med hela 3.100 invånare hittar vi i mellersta Lappland. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan och Uddjaur, den förstnämnde är för övrigt Sveriges djupaste sjö med sina 221 meter. I kommunen finns det cirka 160 mil skoterleder och på berget Galtispuoda är midnattssolen synlig 10 juni till 3 juli. I kommunen finns dessutom goda chanser att få se norrsken. På vintern fördubblas kommunens invånare och en bidragande anledning till det är att att större delen av Europas och Asiens bilindustri har valt Arjeplog som centrum för vinterprover. Boka in dig på AMG Lodge och provkör bilar på is och snö.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Arjeplog
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rnepadgw XM
Tidsperiod
14, 18, 22-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qd Omnkpxvogj Uåb a dcc eb KRGAGPJQ
Region/kommun
Norrbotten/Arjeplog
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka