Bemanningsjobb för sjuksköterska i Arvidsjaur

Trivs du att arbeta självständigt med stort eget ansvar? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Denna hälsocentral har läkarmottagning, DSK-mottagning, sjukgymnastik, BVC, MVC samt en dygnet-runt-verksamhet med obs-avdelning, ambulans och jourverksamhet. Här får du ett utmanande och lärorikt uppdrag med omväxlande arbetsuppgifter.

Arbete på allmänmedicinsk vårdavdelning i glesbygd samt parallellt med detta arbete på jourmottagning. Vana av akutsjukvård är en merit då det tas emot akuta patienter dygnet runt.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sjuksköterskejobb i Arvidsjaur

Tillsammans bildar orterna Arvidsjaur, Glommersträsk och Moskosel Arvidsjaours kommun. Med en historia så långt tillbaka som stenåldern fungerar idag kommunen som en knutpunkt tack vare flygplatsen, järnvägen och Inlandsvägen. I kommunen kan du uppleva den väl bevarade kulturen, vandra i naturen och fiska i de många älvarna. Det bedrivs också en större turistverksamhet med skoterfärder och i samhället finns det en skidanläggning vid Prästberget, och utanför tätorten finns Vittjåkk skidanläggning. Innan du reser vidare, se till att få med dig en av Arvidsjaur Renslakts presentlådor med rökt och torkat renkött i olika former. Dessa är mycket populära och smakar ljuvligt.

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Arvidsjaur
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jfcnuoksun IO
Tidsperiod
1 (2024)-9 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kydbiqvxuauhys c bbb ca RQYFFPIGLE
Region/kommun
Norrbotten/Arvidsjaur
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka