Sjuksköterska sökes till uppdrag i Arvidsjaur

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Arvidsjaur

Tillsammans bildar orterna Arvidsjaur, Glommersträsk och Moskosel Arvidsjaours kommun. Med en historia så långt tillbaka som stenåldern fungerar idag kommunen som en knutpunkt tack vare flygplatsen, järnvägen och Inlandsvägen. I kommunen kan du uppleva den väl bevarade kulturen, vandra i naturen och fiska i de många älvarna. Det bedrivs också en större turistverksamhet med skoterfärder och i samhället finns det en skidanläggning vid Prästberget, och utanför tätorten finns Vittjåkk skidanläggning. Innan du reser vidare, se till att få med dig en av Arvidsjaur Renslakts presentlådor med rökt och torkat renkött i olika former. Dessa är mycket populära och smakar ljuvligt.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Arvidsjaur
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hpaukpxolh GU
Tidsperiod
36-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dtvqbsivpmilko e dagfg Ugwvgunpba
Region/kommun
Norrbotten/Arvidsjaur
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka