Agila söker distriktssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna så som bedömning/undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation.

Du kommer att samverka med patienten, boendepersonal, verksamhetschef på boendet samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten.

Sjuksköterskearbete hos Agila distriktssjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distriktssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Arvika en spännande plats för sjuksköterskejobb

Arvika kommun är Värmlands näst största kommun befolkningsmässigt och den tredje största till ytan. Arvika är en industristad och när järnvägen anlades 1871 förvandlades Arvika från en handels- och hantverksort till en blomstrande industristad. Orterna Arvika, Jössefors, Edane, Sulvik, Klässbol och Stommen utgör idag kommunen. I många år fördubblades folkmängden sommartid då en av Sveriges största festivaler anordnas, men den sista festivalen anordnades 2010. Idag är Arvika mest känd för sitt rika kulturliv med många kreativa konstnärer och konsthantverkare. Rackstamuseet är en frukt av detta med samling av bland annat lokala hantverkare. Racingföraren Kenny Bräck kommer från kommunen.

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Arvika
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oyolpk enrrjc
Tidsperiod
16-17
Efterfrågad kompetens
Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Utqeokttætur b bdede Gdcqsy
Region/kommun
Värmland/Arvika
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka