Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Bardu

Är du redo för en ny utmaning i vårt grannland Norge? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på kommun. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende samt hemsjukvård. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknade arbete

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskejobb i Bardu?

Bardu kommun är en kommun i Troms og Finnmark fylke i norra Norge. Den administrativa huvudorten är Setermoen. Kommunen gränsar i norr till Sørreisa och Målselvs kommuner, i väster till Salangens och Lavangens kommuner samt i söder till Narviks kommun. I öster och söder ligger Sverige. Kommunen har en yta på nästan 3000 kvadratkilometer och en befolkning på ca 4000 invånare. Kommunen ligger norr i Norge så det finns goda möjligheter att få syn på norrsken under kvällar och nätter på vinterhalvåret.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Henrik Millbert
Henrik Millbert / Konsultchef
Bardu
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ctdiy euowogr
Tidsperiod
48-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Afavtbrkl gd dhgc ULMPJ
Region/kommun
Troms og Finnmark/Bardu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka