Vi söker distriktssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse att arbeta med äldre. Ditt arbete är självständigt och du är delaktig i ledningsarbetet. För dokumentation och planering använder personalen datajournal, därför behöver du ha god datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. I arbetet ingår bland annat att göra riskbedömningar samt upprätta hälso-och sjukvårdsjournaler.

Uppdraget är från början av maj till och med sista augusti. Arbetstider enligt överenskommelse vid tillsättning!

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Som distriktssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Berg?

I Jämtlands län bildar tätorterna Svenstavik, Hackås, Klövsjö, Åsarna och Myrviken kommunen Bergs. I Bergs kommun kan man tillgodogöra sig det naturliga, omtänksamma, mystiska och rofyllda alternativet till vardagens stress. Åsarna IK är en framgångsrik längdskidåkningsklubb från kommunen. Med 11 Vasaloppssegrare och kända namn som Thomas Wassberg, Torgny Mogren, Ida Ingmarsdotter och Emma Wikén är kommunen för evigt satt på den svenska kartan. Ta med dig skidorna och missa inte att åka på historisk mark. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad på vad som händer i kommunen är att ratta in Radio Berg. Här driver några eldsjälar kanalen som gör det omöjligt att missa vad som är på gång i kommunen.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Berg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nudmv xcgqlf - Midkicpfpdf
Tidsperiod
27-33
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Spctguvæwwm b abc bg Pwcekmhnul
Region/kommun
Jämtland/Berg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka