Sjuksköterska sökes till uppdrag i Berg

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse att arbeta med äldre. Ditt arbete är självständigt och du är delaktig i ledningsarbetet. För dokumentation och planering använder personalen datajournal, därför behöver du ha god datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. I arbetet ingår bland annat att göra riskbedömningar samt upprätta hälso-och sjukvårdsjournaler.

Uppdraget är från början av Juli till och med sista augusti. Arbetstider enligt överenskommelse vid tillsättning!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Berg

I Jämtlands län bildar tätorterna Svenstavik, Hackås, Klövsjö, Åsarna och Myrviken kommunen Bergs. I Bergs kommun kan man tillgodogöra sig det naturliga, omtänksamma, mystiska och rofyllda alternativet till vardagens stress. Åsarna IK är en framgångsrik längdskidåkningsklubb från kommunen. Med 11 Vasaloppssegrare och kända namn som Thomas Wassberg, Torgny Mogren, Ida Ingmarsdotter och Emma Wikén är kommunen för evigt satt på den svenska kartan. Ta med dig skidorna och missa inte att åka på historisk mark. Det bästa sättet att hålla sig uppdaterad på vad som händer i kommunen är att ratta in Radio Berg. Här driver några eldsjälar kanalen som gör det omöjligt att missa vad som är på gång i kommunen.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Berg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Poqdh Gdaqbn, Ehvoxrpgsba ænegvbcatww
Tidsperiod
30-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Jämtland/Berg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka