Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Blekinge

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

Denna avdelning söker fler medarbetare för att stärka upp sitt team. Här bedrivs elektiv och akut verksamhet inom bland annat ortopedi, gynekologi, kirurgi, ÖNH och ögon.

Du arbetar självständigt och i tvärprofessionella team för att ge en god och trygg vård till alla patienter. Arbetsuppgifter är sedvanliga för sjuksköterska inom anestesi och operation det är en fördel om du har vana av att arbeta självständigt.

Kliniken söker dig som är specialistutbildad inom anestesi eller operationssjukvård.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan.

Sjuksköterskejobb via Agila anestesisjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, anestesisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Blekinge

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ncaiotruxknfsjii Bagyqtmbt
Tidsperiod
4-27
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
j Jbeumiofv
Region/kommun
Blekinge/Maxclriwf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka