Ledigt jobb för sjuksköterska i Blekinge

Söker du efter en spännande och utmanande arbetsplats där du möter patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Här vårdas patienter för eftervård av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, kärlkramp, pacemakerinläggning och övriga hjärtsjukdomar.

De söker dig som är sjuksköterska som vill ta ett steg vidare i din yrkeskarriär. Här bedrivs både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. Som sjuksköterska möter du patienter med varierande hjärtsjukdomar i behov av akut vård.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Sjuksköterskearbete i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jmxxbxpgkpnmymmhp Rrjnhmjeut HFX ufc.fa
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Efhcqqxyagåwbj ficef Dcegmwwipb
Region/kommun
Blekinge/Olohuqqroe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka