Sjuksköterska sökes till tjänst i Blekinge

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna kirurgiska klinik. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på en kirurgisk avdelning. Till oss kommer du som behöver kirurgisk vård för behandling och operation.

På denna verksamhet kommer du bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Har du erfarenhet av att ha arbetat med kirurgiskvård, pre- och postoperativ omvårdnad. Då är detta uppdrag för dig!

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Blekinge

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Blekinge
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dqfwcvti xhf ea
Tidsperiod
4 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Flsjwecfawæknr ficab Bekyihbkqa
Region/kommun
Blekinge/Xcaxkwqtid
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka